Thursday, April 2, 2009

4 days like heaven.....


day 4


day 3


day 2


day 1 (comelkan pemandangan menara celcom level 8)

p/s: keje x byk so amik gmbr je, since kwn2 pun 4 org je n semua x nk bergmbr so aku amik gmbr srg jelah...huahua

heaven kew....haha. i'm so happy these 4 days coz i have to attend training at menara celcom. apa yg bestnye, the class start at 9am but akn abs awl, ada 4.30,3.30 n the earliest is 2pm. beshhh kann. dhle msk2 mesti rehat2 dulu, then blaja stgh jam n rht lagii, then rehat lg for lunch abt 2 hrs. the best part at menara, all the web are unblocked not like my ofice att ttdi, only gmail u can login.

so, kat saner, i leh bergmail, berblogging, ber frendster n berfacebook....sgt seronot. but the most important part is, remember i told u before my fren ada jual die punye own collection kat pwtc. n one of his cust yg pegi pwtc nak beli lg and she tried to call him many times tp xdpt coz actually my fren line ni ditutup buat smnentara coz he migrate from prepaid to postpaid...then this cust x puas hati, she try to google sri tanjung and she got my blog. remember my previous entry, the title is sri tanjung. after discussion, she buy 40 pieces of tudung.......alhamdulillah

p/s: kadang2 rezeki tu datang dengan x disangkakan so apa yg perlu kite buat cume cuba n cuba lg. kdg2 sesuatu tu kita dh cube berkali2 tp still x dpt2, so mgkn itu bkn rezeki kite. coz sblm ni aku prnh lalui detik2 di mana aku cube berkali2 but rezeki still xder, ada tp x byk n ianya buat aku menderita skjp, then aku dh x nk lalui semua tu...cukuplah sekalii

No comments: