Thursday, August 13, 2009

bukan senang nk senang kan!!


knp mesti gambar duit, sbbnye senang je. duit bleh fulfill kite punye kehendak
nk bg parents, nk beli something, nk byr debt, nk saving utk kawin, nk itu, nk ini. tul x?


semua mesti angguk2 kepala x pun akn ckp dlm hati mmg betul xpun terus kuar dr mulut saya sokong....haha..apa2 lah cara anda. so, mcm2 cara bleh kite buat utk menambahkan kesenangan diri, kalau xleh drive mini cooper pun sekurang2 nya biarlah mampu memiliki kereta nasional atau sekurangnya biarlah ada kenderaan supaya senang nk bergerak. knp ek aku ckp mcm tu?

sbb bg aku dr kite menongkat langit atau memasang impian setinggi gunung bagai mat jenin tp tanpa usaha atau cara yg betul untuk mencapai kejayaan, ia hanyalah impian palsu semata2. ianya seolah2 kite pegi cucuk duit kat atm n tiba2 keluar resit yg baki kite ada lagi dlm RM100,000. lebih kurangla. so, apa saja usaha anda x kire la apa bdg sekali pun yg penting, kite buat dgn rajin, ikhlas n bersungguh2.

mcm aku, kdg2 blog sgt buat hal especially ms nk upload pic, sgt slow but aku terpaksa tahan mata ni dr mengantuk memikirkan semua ni xkan siap, kalau x siap my darls x tgk n kalau my darls x tgk, aku x dpt duit. so, apa lagi tahan jelahhh shida.

nasi tambah : tapi kalau nk susah, senang je. anda x yah buat apa2

1 comment:

azrul said...

JANA RM500 SEHARI DENGAN TEKNIK RAHSIA!
Wang Masuk Setiap Hari Ke Akaun
Tanpa Perlu Pengalaman Langsung!
Cikgu jana RM90,000 dari rumah?

Mungkin anda tidak percaya, begitu juga dengan saya pada
mulanya. Mana mungkin cikgu boleh buat duit sebanyak
itu dengan internet? Tapi...

Selepas beliau tunjukkan sendiri bukti akaun bank, saya
sendiri terpegun bagaimana seorang cikgu mampu menjana
RM80,000 dari rumah secara part time hanya dengan menggunakan
sistem yang sungguh luar biasa ini.

Apa?? Rupanya ramai lagi yang buat duit...

Hisham (RM93,200 +)..cikgu!
Akmar (RM38,000 +)..surirumah!
Masrule (RM13,400 +)..IT!
Syed (RM17,000+).. pensyarah!
Nazrim (RM10,500 +)..nurse!
Ramzi (RM5000+)..JKR!
Kamil (RM5800+)..pencen!
Purnama (RM8500+)..surirumah!
Zahid (RM8000+).. pensyarah!
Adizakry (RM4000+)..budak pejabat!
Fazlisyam (RM8000+)..pelajar!
Shamsul (RM4000+)..koje gomen!
Faiz (RM10,000+).. student kat Ireland!
Syahmi (RM4000+)..budak cyber!
Syahrul (RM4000+)..budak kilang!
Safian (RM2000+)..usahawan!

Anda boleh lihat keajaiban sistem PERCUMA disini:


--> http://formulaluarbiasa.com/recommends/RahsiaDuitAutomatik

Kita jumpa disana nanti!

Ikhlas,

Ridwan08@gmail.com