Saturday, November 21, 2009

"kalau bleh, saya nk jadik artis" kata budak2 zaman sekarang

aku x tau samada dunia dh berubah atau era dh berubah but seriously now everything totally different with my era. terlalu byk bezanya sehinggakan kalau nk citer satu persatu mmg letih. cume apa yg aku nk tls arini psl ibu-bapa yg semakin sporting membenarkan anak mereka menceburkan diri dlm dunia hiburan di usia yg sgt muda.

apa yg buat aku rasa nk kupas isu ni sbb br2 ni aku berkesempatan menonton idola kecil, slh satu program realiti tv ms makan kat kedai makan. so, aku tgk berapa ramai adik2 or kanak2 di bwh umur 12 tahun menyanyi. aku x kata aku benci n x suke cumenya aku pelik melihatkan ibu-bapa diorang yang begitu sporting sbb kalau abah aku, mmg x mungkinla....nk kena penampar, blehla...

so, what are u think darl, kalau ur kids nati nk jadi artis or atau ngan kata lain nk menyanyi atau berlakun, korang benarkan x?

nasi tambah : kalau nk jadi artis, biar jadi mcm KRU atau DATO' SITI NURHALIZA, barula ngetopp

No comments: