Friday, November 6, 2009

saper x nak hidup senang?


sile tonton pisau cukur tp hanya org bertuah je dpt hadiah free...:)




bkn setakat shick tau tp kalendar,
air mineral tu xpercuma ye. harga die RM2.20 walhal air minuman je



ok, sbb sgt teruja dpt shick percuma


yess, kalau bleh kawin ngan org kaya, saper nk kawin ngan org miskinn kan. yup, i totally agree with this phrase cumenya kalau dh cinta ngan org miskin, teruskan sbb itu pun bleh buat ana bahagia. miskin x semestinya x akn kaya suatu hr nanti, sekiranya dgn usaha yg betul n bersgguh2, aku rasa sapa2 pun bleh pegang title tu.

tapi kalau anda nk kaya ngan cepat, itu hak anda tp pastikan anda mempunya badan yg ramping mcm fazura, gg yg cantik mcm maya karin, tggi mcm nasha aziz n kulit yg licin gebu mcm zizie ezette. anda petik je, mesti berlambak yg sudi...

nasi tambah : one of the malay movie that must watch.

4 comments:

atiQah adNan said...

dapat ke semua tu?
kat mane shida dapat tU? hhehhe

shida is my name said...

dapatla yang tp i rs die limitkan sbb i beli tiket tu awl n semua yg beli ms tu, semua dapat

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

best ke weh citer dia?? plan nk g tgk ni

shida is my name said...

not bad la!