Tuesday, February 16, 2010

saya telah ditagged oleh puan dD yg comell

saya jarang dapat tagged drp orang lain, maybe sbb saya x glemer tapi kadang2 saya kena tagged tapi saya buat2 x nampak, boleh x? ahaha

1) where is ur cell phone?
ada kat sebelah nih, x berbunyik dr tadi sbb aku buat silent mode...ahaha

2) relationship
susah nak jawab soalan nie....sbb aku suke berahsia bab cintan nie (pergghh ayat mcm artis). cume yg aku bleh bgtau my relationship quite complicated, senang cerita single but not available...ahaha

3) ur hair - ala, byk je pic aku show off my hair. rambur curl plus kembang macam singa...ahaha

4) work - cust service celcom - ssh tau keje nieh sbb banyak gle call tapi sbb aku keje duduk je, so malas nak cari keje lain in fact i luv the working environment

5) ur sisters - aku ada 3 adik perempuan. syg sangat sama diorang (siti syakirah, siti munira and siti sofia) semua siti aku sorang je bukan siti...ehehe

6) ur favourite thing - apa maksudnya nieh - aku suke semua baju2 aku yang comel and my camera

7) ur dream last nite - aku x pernah ingat apa aku mimpi. serious

8) ur favourite drink - currently fresh orange, tapi selalu tukar2

9) ur dream car- perempuan kecik ngn mini cooper, mmg cute gle kan....ahaha

10) ur shoes - oohh plss, i got a lot of sandals, wedges and slippers but lots of my brand are vincci and nose

11) ur fears - i have a lot of fears. aku takut accident, aku takut longkang, aku takut gemuk, aku takut jerawat and takut kehilangan my family

12) what u want to be in 10 years - successful businesswomen. aminnn

13) who did u hang out with last weekend - jerantut, my fren's wedding

14) what are u not good at - cooking. damn, i have to admit i cant cook....ahaha

15) one of ur wish list item - new lappy...ohhh, i really need this

16) where u grew up - pasir mas, proud to be kelatenese people

17) last thing u did - makan ayamas

18) what are u wearing - skinny jeans, loose shirt and black shawl

19) what aren't u wearing - skirt, i hate it coz it makes me looks short...awww

20) ur pet - i hate anyting abt pet or animal

21) ur computer - the old skool acer

22) missing - i lost my nokia N73 (i miss it damn much)

23) ur life - my life was great. even my family doesnt like my job but im happy to be part of ahp staff.

24) what are u thinking about rite now - nk dinner kat mana nanti?

25) ur car - my hero, kenari putih yg comel. nom plat pun comel tp xleh bgtau...ahaha

26) ur kitchen - please go to q 14, i jarang sekali masuk dapur...huhu

27) ur favourite colour - i never have favorite color, believe this

28) last time u laughed - i always laugh, serious. im a happy person

29) last time u cried - hhmm...i do not rememeber when but maybe last 2 weeks when i miss my mama sooo much

30) love - parents (mama n abah)
siblings (my brother n sisters)
one (the one n only)
frens (person that i called fren)

nasi tambah : terima kasih kepada opis ku kerana aku bleh bkk internet sekarang, kalau x mmg aku jarang jwb soalan.

No comments: