Tuesday, February 2, 2010

saya jumpa "ular"

ini bukan ular yang binatang ye, ini manusia yang jadi ular. anda pernah jumpa atau experience sendiri x? sblm ni saya x pernah jmp manusia ular nie tapi arini saya jumpa n saya memang x leh tahan ngan sikap die.

cara die bercakap atau nak belit saya memang power sampaikan kite jadi kelu utk berkata-kata walaupun dalam hati "memang x logik" tapi kite jadik x boleh nak melawan balik kata-katanya. lepas je die belit kite ngan kata-katanya barulah kita boleh berpk ngan normal n mule terpk yang segala kata-katanya tadi adalah sama sekali bercanggah.

kejap cakap macam nieh, kejap cakap macam itu, memang pening ahh....sampai aku pun naik darah and bengang, aku susah sama sekali nak marah orang tapi die nieh memang kak belit yang langsung x boleh dipercayai sama sekali. titik no more after this.

nasi tambah: orang macam ni perlu dijauhkan sama sekali

No comments: