Wednesday, February 24, 2010

valentine day

me n rene
our theme : pink n white
black n red


a gift from my fren

apa pendapat anda? macam2 teori and pendapat yang aku dengar tentang valentine day and mostly yang negative je. bagi aku x salah pun nak celebrate this day. pls dun get me wrong coz its only my opinion.

yess, i agree hari2 kita boleh berkasih-sayang tapi hari2 ke kita anta bunga kat gf, wifey or sape2 saja yang special dalam hati kita. x kan, so kalaulah hari valentine day kita bagi even hanya sekuntum rose pink, die punya nilai berbeza apabila kita bagi pada hari yang sama. it seems like u give 3 roses on normal days, ur gf will be happy but if u give three roses on the valentine day, ur gf will be sooo happy.

so, bagi aku kalau setakat bagi bunga, kad , teddy bear, coklat or what so ever ianya x salah. lainla kalau pada valentine day tu anda berhajat nak buat maksiat. lps makan2 pegi hotel dan sewa bilik.....memang nak kena lah kan....in fact aku pernah baca satu artikel dari seorang prof (lupa la nama die tapi die seorang yang alim kalau berdasarkan pakaian die) yang mengatakan die pun sambut valentine cuma ada cara dan limitations

nasi tambah: tepuk dada tanya selera

No comments: