Monday, February 1, 2010

double joyness : mandi n makan

due budak kecik sesat kat dataran

my gf


my abang...hehe

perempuan cantik

ni permainan die "blow wind blow" n blow who wear under wear...ahaha


hehe..aksi mandi

yg join ari tueh

sejuk weih air sungai



me n the gang yesterday

apa yang indah sangat sbb aku dapat mandi sungai ngan kawan2 and lepas tu balik kl makan 2 pint baskin robbins...syokkk. kitaorg makan ice cream dh macam makan kerepek, sangat laju dan berselera...haha.

mandi sungai last 2 or 3 months ago, aku dah pegi mandi kat sungai tekala, so sungai kalini mmg x mencabar langsung tapi aku suke kerana boleh spend time ngan kawan2 ngan gembiranya. mmg happening kerana kitaorg x pk lain cume nak enjoy and release our tensi. tp ada beberapa kawan kitaorg yang xleh join, x taulah sebab apa. haih, kalau semua pergi mesti lagi best. but still i enjoyed the moment ngan game n makanan yg sgttt banyakkkk....

nasi tambah: ingat ye 31hb day for baskin robbins, x sabar nak tunggu this 31 march

No comments: