Monday, March 15, 2010

FILM REVIEW : ALICE IN THE WONDERLAND

mad hatter aka johny depp

red queen
cube tengok die punye lipstik n eyeshadow....comelka


ok, salah satu citer yang dinantikan n die pulak tayang time cuti sekolah. mmg tepat ah sbb masa tgk movie mmg budak2 sekolah ramai gle. kalau family datang mesti nak beli 5 keping ke ats, dasat wooo nak pulak yang 3D punye je. so, last weekeend ni aku berjaya tgk citer ni walaupun terpaksa queue and tgk midnite movie sebab kalau x midnite, jangan harap ah. kompem sold out

citer die xderla teruk sangat tapi as one of the animation movie, citer nie xder excitement nak bagi orang terkejut ke nak bagi orang rasa kagum atau apa saja. lakonan johny depp dalam citer nie biasa-biasa je, x menyerlah langsung sama jugak yang jadi alice (lupala nama betul die). tapi paling suke tengok red queen (sangat comel dan kelakar)
nasi tambah: tapi kalau anda nak mengisi masa lapang, bolehla layann

No comments: