Friday, December 30, 2011

the best gift for 2011

hello everyone
faces 2011.
semua koleksi ini ialah tudung yang aku jual, sempat lagi promote...ahaks
dan juga most of the pics come from my phone, nampak sanga gila camwhore

this 2011 already come to the end. macam dalam blog izdiyani, jangan masuk fitting room pada pukul 11.59pm esok hari (31/12/2011) sebab kamu hanya akan keluar tahun depan....haha. serius kelakar

banyak yang berlaku sepanjang tahun ni tapi seingat aku semuanya manis belaka, pahit langsung x ada. kalau masam tu adalah sikit-sikit., well itu kan common in our life. walau pun hidup aku ni ok untuk tahun tapi dia punya movement agak perlahan which is i dun like it. want to move faster.

but still i love this year due to i get something that i really want. first of all , i already open a my kedai tudung and second one will be revealed soon until it already confirm. so whatever happen in our life 2011, let us forget n learn  it if its something bad or unexpected but cherish it if its something we want / good.

u know what are the best give ever? its something that u are really want/craving/ desperate for many years and at last u get it. how sweet its. so to everyone, i wish u great 2012 ahead and lets live our life to the fullest :)

I WISH ALL THE BEST FOR EVERYONE IN 2012. 2012, IM EXCITEDD!!!

No comments: