Monday, April 2, 2012

WEDDING STRORIES 8: card, door gift and bla bla

hi u olls

mak baru balik dari kampung harini. sampai saja kl, terus ambik kereta, pecut ke jalan pudu nak buat kad. gigih kan mak, alang-alang adik dah survey dulu so dia kata kedai tu ok, mak ok saja terus proceed (tiba-tiba jadi nonok kan...haha)

ok, aku buat kad ni kat jalan pudu. aku rasa kebanyakan pengantin memang buat kad kat situ. banyak kedai tau, tinggal ko pilih je dan tinggal rajin ke tak ko nak survey satu-satu. kalau aku memang x ah. aku pegi kedai ni pun sebab adik aku dah survey.

kad kalau boleh memang nak yang murah sebab kenapa, kad orang lepas baca, terus buang kan. so, kitaorang punya bajet 50sen ke bawah, dan lepas cari punya cari, dapatlah yang 50 sen. buat agak banyak jugak 1200 keping since family belah aku dan belah bakal suami aku. suami adik dia buat asing.
(
manakala door gift kitaorang sepakat nak pilih kotak, sebab ingat nak letak kerepek ke apa ke, benda dalam tu pun masih lagi confuse tapi yang pasti makanan sebab aku memang x suka jenis yang bagi perhiasan-perhiasan nih. makanan bagi aku jauhh lagi baik.

kotak pun dah pilih dan tersasar dari bajet sikit. bajet pun sama 50 sen ke bawah tapi dapat 60 sen. sentap tau....tapi xperlah sebab cantik...hikhik. dia bagi 2 bunting percuma.

nati siap kad, saper-saper nak pegi majlis dan nak kad, sila bgtau aku. pm ke, msg ke (bagi yang dah ada phone num la)

pilih jangan x pilih

aku pulak, ok je. mak x kisah noks

cuba teka mana satu pilihan hati? ewahhh

No comments: