Saturday, July 21, 2012

ramadhan 2012

selamat malam u olls, ada yang tengah bersahur kat luar ke? atau ada yang bangun minum air je. aku ingat tahun ni nak bersahur, tahun-tahun sudah aku malas bersahur...hehe

tahun ni tahun pertama bersahur, berbuka dan beraya sebagai isteri. aku x mintak banyak, harap segalanya dipermudahkan dan semoga amalan aku lebih baik dan bertambah dari tahun lepas.

banyak azam aku, like nak mengaji quran setiap hari, nak bangun bersahur setiap hari, kalau berterawikh tu susah sikit aku x keje office hours. semoga setiap azam  aku dapat direalisasikan dengan jayanya. aminn ya rabbal alamin.



aku cuma nak cari pahala sebanyak mungkin je bulan puasa dan baru boleh beraya dengan happynya dengan suami tersayang :)

No comments: