Sunday, July 22, 2012

sayang, u can dance eeewwww

salam 1 ramadhan u olls,

omg, aku tertengok cerita sayang, you can dance. reason pertama tengok sbb xder citer best selain dari tu. reason kedua sebab hero dia hensem, ala pelakon indo eiffel im in love

serious, aku tengok citer ni x sampai setengah jam, 10 minit rasanya, aku rasa nak muntah dan pitam. ko gila apa *eh, tercarut di bulan puasa* buat cerita macam ni. storyline yang sgt tipikal tentang antara dua darjat, perempuan kaya si mia  (syarifah amani) yg ntah kenapa pakai wig macam tu.

ayah dan mak konon datuk sri dan datin sri yang lakonan sangat kaku dan kelakar, aku rasa nak terbuntang bijik mata. macam manalah cite macam ni boleh dikeluarkan. maaflah, sangat sedih.

malas nak mengomel panjang sebab bulan puasa kan. banyak lagi nak cerita, tu belum campur menari yang langsung x sharp. oklah, bye





No comments: