Sunday, August 11, 2013

first syawal and second syawal 2013

Assalamualaikum u olls,

u olls masih lagi beraya ke atau dah habis cuti nieh. adik aku dah balik pagi tadi, i olls ada cuti lagi so sekarang keje dia makan dan makan dan makan. takut nak timbang berat badan, takut bertambah kg....kehkeh. makan tak hingat kan, siap dah langgar pantang, minum ais.

yelaa, pegi kenduri, open house walhal boleh je request air masak tapi tetap nak minum ais. especially air sirap kenduri ialah air paling heaven di dunia (-___-). balik keje nieh, kena strict balik, harap-harap dapat kuatkan semangat, hati, jiwa dan raga.

nak share gambar je dulu sebab malas citer panjang. jom layan gambar dulu okeh.

cerita raya pertama:
the best fam photo after 10 snap

tahun ni mama terover excited. dia beli kain n lace, anta tailor. kitaorang sarung je

abang, kakak ipar n nephew

adik, hubby n niece

mak dan anak, hubby tak ada. redha


cerita raya kedua:

background defocus

muka hubby yg kepenatan

sayang, senyum elok2 sikit. ok smilee, better

btw, selamat hari raya u olls. maaf zahir dan batin

1 comment:

Norhazrina Abdul Hamid said...

cntiknya tema koranggg..blue n pink..comel sgt..suka2..selamat hari raya shida!