Saturday, September 21, 2013

jalan-jalan, shopping, sending adik bongsu n etc

Assalamualaikum u olls, happy weekend for those who work offie hours

minggu ni aku amik cuti since mama aku datang kl nak anta adik aku ke KLIA sbb dia punya cuti dah abis. 3 bulan lebih adik aku kat kg, kerja dia makan, tdo, keluar jarang-jarang dan sambung makan, tdo balik. grand kan adik mak....hahaha (-___-).


then, macam biasalah kalau mama aku datang aktiviti aku bawak mama aku jalan-jalan dan shopping. supposedly abang aku, kakak ipar dan anaknya pun datang tapi adam pulak demam dan masih lagi tak elok demamnya. so, 3 tiket burn, abang aku suruh mama aku ganti....banyak cantik muka dia kan...memang taklerr mama aku nak ganti.


DAY 1
food junction, mid

sorang japanese, sorang korean

DAY 2
ni kat paradigm mall
impak kahwin sekali, anak puk lebih kurang sebaya, beza almost 2 moths je

malis, lama x pekena kueytew n nasi lemak

sebelah hadif siap tdo lena


DAY 3
semua melaram ngan baju H&M


kenapa adik aku kangkang lebar, aku punya kecik, apakah (-___-)

dah macam anak patung hadif nieh

dalam ice room pun boleh

br nampak muka laki mak

babai sofia, see u next year


aktiviti hari pertama, tak jalan sgt since flight pukul 9 lebih, sampai kl central pun dah tghari, makan n keluar jalan-jalan ke mid dah petang. hari kedua ke paradigm mall since dah lama aku nak ke H&M, mmg berzaman dah kot aku tak pegi. agak best paradigm mall sebab tak ramai orang dan ada H&M. lepas ni mmg aku g sanalah dari BB yang sentiasa sesak tuh.

third day pegi tempat wajib sogo and straight to KLIA since flite malam 11.55, sempatla makan kat KLIA.

forth day, lepak umah adik, anta mama ke kl central dan balik umah kemas rumah, basuh baju bagai...sekiann. 

No comments: