Saturday, June 27, 2009

antara dua?

kenapa dlm hidup kite ni, kite kena pilih ye? aku nk dua2, yeee, aku tamak. aku nk dua2 supaya du2 happy n aku pun happy. kalau aku pilih st, st lg x happy n aku pun x happy. korang phm x apa yg aku ckp nieh? kalau x phm, buat2le phm ye.

cth, antara baju mng n skinny jeans zara? ok, senang je sbb benda. antara umah n kete? hhmmm, mestila kete kan kalau msh bujang sbb umah bleh sewa lg. ok, antara cinta n money? mana korang pilih? cube bgtau aku? xder cinta, x best jgk tp kalau xder duit, lg x best...haha

so, kalau anda berdepan ngan dua pilihan yg amat sukar dipilih, apa yg korang buat? pls, help me n explain with details

nasi tambah: i'm afraid of the reality that i have to face after this

5 comments:

~ n.u.r ~ mommy wannabe said...

oit antara dua?? hmmmmm cinta dah money?? dua2 pun boleh kalau kita nk...its related to each other and if we have these to things its will completed our life..

just ingat gini la mckecik, duit boleh dicari cinta pun boleh tp utk tak semestinya jumpa hk betul2 kita nk...soooo kalau bnyk duit pun cinta takdok hidup pun dok bermakna tp kalau ader cinta duit boleh cari sama2 n mesti ada rezeki kita d mana2....soooo pikir la sendiri ye wahai mc kecik...pajg lebo dah aku bg ceramah ni...hahhahhaha

shida petite said...

thanx nur, tp ni bknnye cinta n money. kalau cinta n money, aku xler risau sgtt! tp ni cinta n ? lbh bsr dr duit, itu yg aku rs sgt confuse

Siti Hajar Othman said...

Bagi Aja lah kan Shida, ketepikan dulu cinta. Sebab cinta boleh memakan diri. Dapatkan ape yg Shida nak. Kalau cinta itu kuat dan teguh, ia pasti datang kembali pada Shida tak kira apa pun.

shida is my name said...

hhmmm....thanx aja. shida perlukan semangat yg betul2 kuat skrg

y i en j r said...

you can have both (^_^)