Friday, June 5, 2009

geng meletop x meletop daa


aku



walaupun kalah tp ttp happy


gaya yg sama dr zetty



meletop gang



ok, aku yg kecik ke atau sblh aku nieh bsr sgt



aku benci baju mcm nie, mesti bsr utk aku



before the game


auni, me n alena


arini aku ada bowling tournament...mmg sgt teruja nk main n my group mmg nk msk final tp apakan daya we all kalah beberapa mata sj...sgt sedey. abu n zeti org penting n kepercayaan disbbkan nervous terus x perform mcm biasa. selalunya mata utk one game diorang bley kumpul 150 keats, tp td hanya 100 ckit2 je..

permainan aku mcm biasala hampeh, first game 88, okla kan. tp selalunya aku first game ok, next game mesti out n second game aku 54 sj....mcm jshdhschfsdt. sgt x puas hati, rs nk main semula je

nasi tambah: so, group aku bukan menang bergaya tp menang gaya....haha

No comments: