Monday, June 8, 2009

bangganya jadi ank putrajaya


luv putrajaya

ok, perasan x aku ni pen... n pegi pilih huruf yg slh
menyebabkan gmbr aku jd mcm tu....haha



gmbr ni bleh buat cover album kan



happy faces

taman botani, x smpt nk explore sbb hujan



pasangan bahagia....huhu



aksi panas kitaorang

credit tu abang bangla, pandai abg amik gambar



plg suke gmbr ni...credit to zetty





ok, sbb ni blog aku kenale muke aku lebih ckit




gambar pertama mestila poyo kan...huhu

enjoy the pic kay even gmbr x cantik sgt coz i xder nikon d60


yes...jalan2 lagi. skrg ni lgsg x lekat kat umah, kalau mcm ni perangai aku kat kelate, mmg kena bambu la ngan mama n abah aku. atau mungkin die akn kuncik aku dr umah n x bg keluar lgsg....so, smlm abu bg idea pegi putrajaya, so alang2 dh lama x pegi n sblm ni aku pegi pun ats urusan kerja, atau ngan kata lainnya aku agk jakun la ngan putrajaya nieh.....

semua org on n ikut je cadangan abu yg sentiasa bernas bab2 jalan2 nieh n motif utama g sana ialah jalan2 n amik gambar. pastu pegi alamanda (pertama kali ku pergi). mmg trip yg sgt fun n happening. walaupun zety memakai short yg sgt pendek n membuatkan makcik2 yg pakai tdg labuh pandang semacam je n benu yg kepanasan sbb pakai kemeja hitam n dekna n abu yg tengah menganyam bahagia sekarang

nasi tambah: putrajaya macam satu bandar yg sgt futuristik n canggih as compared ngan tempat lain. so, mmg bangga kerana malaysia ada gak bandar yg cantik mcm tue sbb tempat tu mmg bleh dijadikan pusat tarikan pelancong asing atau penduduk tempatan yg bleh berpura2 mcm pelancoung asing n amik gambar lebih byk dr pelancong asing

No comments: