Saturday, June 6, 2009

last nite, i was cried

last nite, i berpeluang tgk tv (jrg2 dpt peluang mcm nie dsbbkan kesibukanku memenuhi undangan kwn2 yg ajk lepak luar)...haha. yelah, sejak aku keje kat celcom nieh..mmg selalu busy, busy tgk wayang, busy ngan event2 dr tmpt keje, busy pk nk g holiday mana...busy yg mengabiskan duit aku jee. so, smlm aku tgk scary movie 4 (x sangka lak citer scary movie lps kat tv3, citer tu kan peuh ngan unsur seks n jn citer yg merepek). tp aku suke gak tgk sbb kelakar nk mati....

lps tu kat hallmark, aku tgk citer 10.5 apocalypse. gle, best amat citer tu.mula2 x nk tgk sbb dh ngantuk, n citer tu plk 3 jam. tp sbb best aku thn gak mataku. ok, citer die ttg gempa bumi yg berlaku kat america. gempa bumi pertama n kedua telah mengorbankan berjuta nyawa n diorang nk stop gempa bumi yg ketiga. gempa bumi ni kalau berlaku akn menyebabkan 50 juta nyawa melayang n satu los angelas akn musnah. so one of the heroine yg bgku sgt pndai or terlebih pandai dr hill, cdgkan supaya bom nuklear ditanam di 5 tmpt supaya blh menyebbkan gempa bumi tersebut tersasar. so, 4 bom berjaya ditanam tp bom ke5 x ditanam dlm lubang yg sepatutnya. nk tau apa jd ia ibarat tempat korang terbelah dua n di tgh2nye lautan. sgt2 ngeri n spnjg citer ni aku menangis disbbkan touching...huhu

melihatkan citer nie, terus aku rs seram-sejuk sbb terbygkan akhirat nanti n terbayangkan tsumani yg berlaku di acheh. fuuhhhhh, harap ianya x berlaku lg

p/s: kalau kite tau kematian akn menghampiri, semua org pun akn berubah jd baik kan, tdk bergaduh hanya bnd yang remeh temeh, menghargai org di sekeliling kite, cuba berbuat baik kpd semua org sebaik yg boleh n yg lebih penting kita akn mendekatkan diri kpd YANG MAHA ESA...

No comments: