Saturday, June 13, 2009

me freaking old today


always young at heart :P


yup, today is my birthday 13 JUNE 1982, freaking old rite. sepatutnya dh kawin, ada ank n kehidupan yg stabil n bahagia kan. patutla kalau setiap kali aku blk kg mamaku bising ble nk kawin? ank die nih bukannya x nk kawin tp msh lg x sesuai nk kawin sekarang. tahun depan, confirm kawin....haha

n for the first time in my life, ada org celebrate birthday aku even my family n my b pun xpernah belikan candle n kek. n upacara potong kek n tiup lilin ni mmg xpernah dibuat oleh aku, mesti semua rasa heran kan...yeah, i grow up with not practising this kind of ritual even though aku rs ianya best, so, thanx to all my fren, mmg rs nk nangis cumenya sbb terkantoi ngan diorang ms beli kek, trs x jd nangis n asyik gelak je...

nasi tambah: best kan kalau ada kwn2 atau org tersayang yg sentiasa mengingati hr2 penting kite walaupun hanya sekdar ucapan melalui sms. n aku amt bersykur msh lgi bernyawa dgn sihatnye ats kurniaan ALLAH n aku jgk bersykur ngan hidup aku sekarang

6 comments:

Bloguinho da Zizi said...

Happy Birthday to you.
From Brasil.
Be happy
alzira

Mommy Prince said...

Happy Birthday To You..

tak sangkat kite sebaya..hehehe

semoga pjg umur dan dimurahkan rezeki..

nanti tahun depan jgn lupe bg invitation yer.. kekeke

Anonymous said...

happy birthday....caiyooo

y i en j r said...

epi bufday cayang!!!!
muaahhhhss


cepat2 kawen yer ;p

shida is my name said...

haha...arin mmg kite sebaya tp u dh anak n hubby....tp sama2 comey n maintain cute kan....huhu. thanx yien, anonymouse n alzira

shida is my name said...

hehe...thanx arin, yien, anonymouse n alzira. yien, doakan2 shida ekk, arin mmg pun, sm2 kecik n comey even dh 27...haha