Tuesday, July 28, 2009

badminton....ooo...badminton


lepak jelah kan...huhu


huhu...hari yang kelakar. actually, today me off coz ada badminton tournament between me n my colleagues, then yg mmebuat kan bnd ni jd kelakar sbb the game actually start at 10am n we thought at 12pm. so, apa lagi kalah tanpa bertanding...haha..

my tl pun lgsg x tau bnd tu start at 10 am, trs aku yg beria2 bersiap n bersemangat nk main, lepak n makan sajoo....hhmmm

nasi tambah: alahai, br rs nk bersukan n keluar peluh arini....

4 comments:

twinkle said...

emel aku ct_twinkle@yahoo.com bakpo weh?mane chatbox mung??

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

huhu kelakar je u ollsss ni...

shida is my name said...

a'ah...kelakar kan iqa. hampeh je rasa

atiQah adNan said...

hee~ hampeh.. mane tak hampeh.. dah bersemangat dah ni kan.. finally kalah tanpe bertanding.. :D takpe next time k darling...