Friday, August 24, 2012

family day pok nik soh

selamat malam u olls,

ada yang beraya lagi ke? aku masih lagi dalam mood raya since balik kg lambat kan. baru balik dari family day outing untuk family belah mama aku iaitu nik jusoh's family.

kitaorang buat di pcb resort dan alhamdulillah semua boleh join cuma ada sorang je cucu pok nik soh yang x dapat join since his wife tengah sarat mengandung dan atas nasihat doktor x leh jalan jauh. ralat jugak lah since 2 orang cucu pok nik soh yang kat overseas (kebetulan balik) pun ada.

dari anak pok nik soh 9 orang. kepada cucu pok nik soh 31 cucu dan 3 cicit. tu tak termasuk menantulah.

yeay
we are pok nik soh family

anak pok nik soh, dari kiri yang pertama

anak dan menantu pok nik soh

my family
x dapat bergambar baju raya, baju merah pun jadilah

first day
theme black n red


the event was fun cuma ada lah kurang sikit here n there. tapi overall, for the first time it was great. kalau boleh, lepas ni kalau ada lgi semua orang boleh join. 
btw, i like to wish SELAMAT HARI RAYA dan MAAF ZAHIR BATIN

No comments: