Tuesday, November 27, 2012

berita tergempar : apek ooo apek

Assalamualaikum peminat bola semua,


hamboiii u olls, tajuk x nak kalahkan, xtaula aku ada mood atau x nak cerita tapi aku tau sesuatu pasal apek dan leuniey. kisah benar ye, sebab aku saksikan sendiri....kekeke. tapi sekarang macam malas pulak nak menaip, boleh.....hahaha

tapi serius aku x puas hati orang yang kutuk apek tapi kaitkan dengan dia punya personal macam game semalam. macam kutuk apek sebab apek nak kahwin dan x ada semangat kesukanan, kelakar kan. lepas tu kutuk apek macam famous sangat siap buat press conference masa umum nak kahwin, mmgla bukan satu dunia kenal apek tapi kalau sebut kat malaysia ni, aku rasa potong jari ah memang semua kenal apek.

sebab aku ada satu kawan yang langsung x minat bola atau sukan dan dia xpernah ambik tau pasal sukan atau negara which is xpernah baca paper atau tengok tv tapi dia boleh kenal apek *so kira apek ni mmg jadi sebutanla kan*

kalau nak kutuk artis/sport player disebabkan mutu permainan/persembahan, pleaselah jangan kaitkan dengan pribadi. 

terbaru, apek mintak maaf sebab bolos 3 gol semalam, siap Rajabual (Rajagopal) salahkan apek, aik salah player nampak, salah sendiri x nampak pulekkk. kelakar betul Rajagopal tu, kalau rasa apek xleh perform bagi jelah kat Farizal jadi keeper. nak apek jugekkk kannn.

ada secebis lagi harapan pada Harimau Malaya, harap game dengan Laos menjanjikan kemengan yang bergaya. Amin

apek masa pc * orang tengah laku, apa-apa berita pun boleh jual*

player hebat malam tadi *rolling eyes*

No comments: