Sunday, November 18, 2012

cerita tentang preggy, jalan-jalan ngan family dan juga jam casio

selamat malam u olls,


lamanya x update kan. kesihatan aku makin lama makin teruk. sekarang batuk bertalu-talu especially malam, sampai x leh nak tidur. sampai sakit dada. kalau batuk gila-gila, lepas tu mesti rasa nak muntah. semalam muntah, habis keluar maggi (ok, ni pertama kali makan maggi masa preggy) sebab tiba-tiba rasa lapar. 

habis semangkuk maggi kari ayam, lepas muntah, satu mulut rasa pedas dan pahit gila. nasib baik ada jam butter dan strawberry. belum campur lagi loya setiap masa, langsung x selera makan. makan pun sebab x nak perut kosong. tapi muntah-muntah x derlah teruk sangat.

apa-apa aku syukur aku masih lagi boleh bekerja macam biasa, sangat bersyukur boleh lagi berjalan, makan dan buat kerja macam biasa. cuma buat semua benda dalam keadaan x selesa. sebab tu, kadang-kadang aku moody, semua kat opis pun perasan, nak buat macam mana. bukan sengaja moody tapi sebab tengah tahan sakit :(

ok, enough my preggy story. dalam x larat tu, last weekend, 3 hari berturut-turut temankan mama dan abang aku jalan-jalan kl. tapi sebab mood nak ambik gambar kureng, x banyak gambar yang aku snap.

lagi satu, promosi jam masih lagi berjalan macam biasa sebab banyak permintaan. last week, 2 jam, this week pun 2 jam cuma aku x ambik gambar. dan semuanya ialah casio 1, memang hot item betul. so, kalau nak sila email aku yep 
jarumbenang3@gmail.com

casio 1 - hot item
kesukaan ramai 

teruja naik monorail

jakun first time di H&M

budak asyik nak dukung je

sempat lagi

us

pavi

nak shopping tapii tapii

my baby

adik aku yang dah bam bam

mama tok dan cucunya

teppanyanki pavi sangat x best, menyesal beli bak kata abang aku macam 'muntah kucing'

boo n baby

my family

sukanya diaaa

satu je pic hari last, mid



No comments: