Thursday, November 29, 2012

Piala AFF Suzuki : Malaysia vs Laos

Selamat malam u olls,


aku bet ramai tengok bola malam ni kannnn, x kirala jenis kaki bola ke x.  Tapi semua mesti x sabar nak tengok game antara malaysia ngan laos. 

dalam pada xpuas hati dengan HM, tapi dalam hati tetap nak HM menang kan malam ni sebab kita mestilah nak pertahankan kejuaraan dan jugak x nak malu sebab main kat tempat sendirik.

so, aku memang x sabar dan dalam masa yang sama berderbar, berpeluhlah sebab memang nak HM menang. dan akhirnya HM menang 4-1 dengan Laos.

tapi sayang sikit sebab kita bolos satu gol lagi dengan Laos menjadikan total bolos 4. dan satu lagi kemaaainnnnnn banyak peluang gol untuk safee sali tapi mungkin harini xder nasib, hanya satu saja bolos. 
apa-pun well done Harimau Malaya (bezakan selepas Raja Gopal masukkan Shakir Shaari di bahagian midfield ganti dengan Amar) dan juga kemasukan Wan Zack dan Mahali.

Farizal bertuah malam ni sebab gantikan apek kerana kerja dia cukup mudah. sekali je pegang bola ketika masa pertama, dan masa kedua aku rasa langsung x ada kot.

overall, kita tunggu game sabtu malam ni. 
HARIMAU MALAYA, PLEASE PLAY HARD THIS SAT

No comments: