Sunday, May 3, 2009

bijou bazaar yg x hott

dh lama i wanted to go bijou bazaar, so lps tgk die punye advertisement kt one of the blog kat internet, aku plan nk g coz x prnh pegi n dekat jee ngan umah aku. nama tmpt die apa ntah tp kat jalan telawi bangsar jee.

tp lps pegi...huhu very disappointed...ntah apa2 brg yg dijual, bgku kalau nk jual pre loved items tu biarle branded ckit, ni jenama apa ntah....n baju yg sgt tdk menarik. aku bleh terma yg baju vintage tp tgk2 gakle...plan nk amik gmbr but my b mls nk amik so smpt snap tempat die je.

No comments: