Friday, May 1, 2009

pompuan punye citer....


semua mkn ngan lahapnye........beshkan nasi kukus die
lini n yah aku tau mum x cukup asal x tmbh...malu le kunun



sorry nur, sbnrnye aku nk fokus ke mum
tp terfokus kpd bdk2 yg 3 org nieh...haha



kalau dasar pompuan mmg pntg tgk cermin n camera



aku x beli pun bj ni tp cute kan....tp ada st lg cute
mng cepatle sale.....



ehh...kenapa semuanye makin membesar kecuali aku...hehe


seronotnye arni ku berjalan2, shopping2 n mkn2 ngan kengkwan ms degree dulu, semuanye class mate aku...hehe nur, yah, yam n lini (mc zue aku tau mum akn baca blg aku so sile jeles yee...haha). so apalagi kalau pompuan jumpe pompuan, x bestla kalau blk tgk kosongkan, rs mcm pelik plk...so aku yg nk teman org nieh, lagi byk shopping ( kdg2 mcm tu kan time kite x plan nk shopp, tp beli byk time x plan x beli plkk)....arini mmg bykle bnd aku rs nk beli tp sbbkan aku byk dh plan bln nie (g cameron n blk kg) so, aku budget2 gak......haha....aku mana prnh budget.

so, aku beli mng punye blouse (blouse ke aku pun x tahu), vincci punye selipar (tp selipar nose tu mmg x tahan ahhh, nest week g beli lglah) n beg dorothy perkin (dah lama nk cr sling bag n jmp...sukenyeee). aku n nor yg byk shopp, ni aku suke kalau kuar ngan nur (sama2 hantu shopp....haha). nor nati kite g beli bobbi brown lip balm n lipstik die ye....

p/s: nati nk shopping lagi ajak le aku ekk yam....alang2 dh ada kete. bwk kete elok2 ye, kalu msk parking, simpan tiket elok2 tau...kalau rs duit byk sgt, bg kat aku jee.....haha

No comments: