Sunday, May 17, 2009

jangan pisahkan saya ngan rokok.....kata perokok


isi kandungan sebatang rokok.....huhu


are u smoker? aku x tau la sjk ble rokok ni muncul n mcm mana die blh muncul tp aku mmg respek gle n bleh tabik sbyk 15kali kt org yg cipta rokok tue sbb die mmg genius, cipta bnd yg mmg bleh bg kesan n impak yg ckp besarrrr...yelahhh, lps je try hisap rokok, kompem x berenti n x nk tinggal punye even kena paksa, even sakit, even xder duit, even terpksa tipu2, even terpksa curi2 hsp dlm toilet or whatsoever. tul x? so, skrg nie, xkire bdk ke, org tua ke, lelaki ke perempuan ke berebut2 hsp rokok mcm minum air.

hsp rokok nmpk cool ke? hsp rokok bleh menenangkan pkran ke? hsp rokok bleh nmpk lebh moden n urban ke? hsp rokok bleh buat kite jd lbh digemari ramai ke? kalau hsp rokok ni bleh buatkan aku jd lebih chat, aku akan hisap. kalau hsp rokok ni bleh buat aku lbh kaya, aku akan hisap. tapi nan adoo.

so, org yg hisap rokok ni bleh dikatakan mcm seorg kekasih yg sggp buat apa saja demi utk kekasihnya mcm romeo n juliet asalkan dapat sentiasa bersama. nyawa pun diorg sggp gadai sbb semua tau ttg bahaya rokok kan......

p/s: so, cube anda pk kenapa ye? bagi aku senang je, bnd yg xleh tu yg kite nk buatkan!!! kan, kannnn

1 comment:

Anonymous said...

ku terase...

-ise-