Sunday, May 31, 2009

cuti sekolah = kahwin


ok, on da way nk cr umah farah, pdhl dh 3 kali pegi
still lg tanya org
haishhh...sgt takut pegi umah die sbb jalan tepi
parit n kalau ada kete lalu x leh undur
(very challenging utk penakut mcm aku)


aku x pndi edit gmbr, rs lg burukk



my bestie dieya....
lps kawin, semua buat hal msg2 n tggl aku srg2...hukhuk


geng2 ms diploma dulu



ok, gmbr ni sbnrnya snap utk 3 org tp cume 2 org je msk.....
haha...ipy sile betulkan tanga anda



gambar wajib kat tempat org kawin...kat pelamin



due bdk penyibukk



congrats farah



ok, adikku ni spnjg aku cuti akn ikut je ke mana aku pegii



so, cuti sekolah dh mula n mcm biasale jemputan kawin pun berlambak2. bayangkan 6/6 my auntie terima 9 jemputan kahwin....haha. gle kan semua berebut2 nk kawin pada waktu tersebut. so, aku punye invitation utk 30/5 ada 3. satu farah (kelantan), yan (terengganu), jijah (pahang)... so 3 neg berbeza, n keputusannya aku pegi umah farah sbb aku tgh bercuti n dekat je ngan umah aku nieh. utk 6/6 plk kwn lama aku aleza akn kahwin (ralat jgk x pegi sbb umah die dekat je ngan aku tp aku dh xder cuti dhh).

so, semua kwn2 yg akn kahwin atau yg br nk kahwin tu TAHNIAH sbb anda menuju ke satu fasa yg berlainan. yela ank dara ngan isteri org byk bezanya kan. kena jaga tingkah laku, kena jaga hati suami, kena jaga hati mentua n kena byk give n take. tapi wish all of u LIFETIME HAPPINESS with ur hubby. me? ...doakan aku yepp

nasi tambah: oh, kenapa ada org jenis busuk hati n suke jeles ngan kite? adoyaiii, kite x buat salah pun die sakit hati? xkanla sbb muke ku ni xder commercial value, die jeles? aku pun x phm jenis manusia mcm nie!! plss, have big thing in ur life

No comments: