Monday, May 11, 2009

cameron......hot n sweet


our apartment, desa anthurium



ok, gambar melompat mmg wjib ye seolah2
mcm cameron ni xpernah kitaorg smpi



fresh flowers



xtau tumbuhan ni nama apa



ladang teh ni kalau nk amik gmbr kena tau nk amik angel mana sbb
x semua cantik...hehe



plg suke bau strawberi...sgt2 manis

haha..i'm back, of coursela nk cite my trip to cameron yg mmg havoc tp beshhh. so kitaorg punye group dlm 20 org, cube bayangkan yg pegi semuanya jns kepala x berapa betul ckit. damn havoc n siap ada citer bersambung lagii.....huhu

as usual the best part there, the weather...damn cool especially at nite, menggigil beb. we stay at desa anthrium n we also hired for cater (sgt byk makanan n mmg membazir). n we bought byk bnd like amp, guitar, karaoke set, projector n lappy....can u imagine mcm mana rmh tu x bergegar....haha. n kitaorg jgk tlh ditegur beberapa kali olh pak guard sbb resident kt ctu complaint......huhu. mcm mana x complaint kalau dh start karaoke ataupun ms gelak, suara kitaorg dh bleh buat desa anthrium bergegar....

second part yg best the food. we cater from auntie, so pagi2 n mlm die akn dtg anta makanan. mmg besh mknn die n sgt byk. kitaorg jg buat sdr coklat fountain sbb mesin tu kitaorg ada, so mmg muntahle mkn strawberry n marshmellow celup coklat.....beshhhh

blk dr cameron, semuanya cbuk shopping sampaikan nk pecah kete, brg byk sgt..kete citra abu dh mcm van jual sayur sbb penuh ngan sayur, buah, bunga, cactus n mcm2 lahh.. mgkn die sbbkan brg yg terlalu byk, aku muntahh...haha....x tahan beb

nasi tambah : SELAMAT HARI IBU MAMA, DEDICATED SPECIAL TO MY MAMA NIK NORMA NIK JUSOH. I KNOW I'M NOT A GOOD DAUGHTER BUT U ARE THE GREATEST MUM IN WORLD

No comments: