Sunday, January 24, 2010

rawatan muka yg sgt besttt

muke teruja 4
dh, ckp. saya tau anda semua nk pengsan dh

muke teruja 3

muke teruja 2
muke teruja 1

korang biasa x buat rawatan muka? selalunya kat mana ek? aku jarang buat rawatan muka in fact dh bertahun2 x buat sbb time consuming n money constraint. so, dh tua2 nieh teringin nak buat rawatan muka agar muka yg sgt berminyak n bermasalah jadik lebih okay. n ari tu, aku jalan2 di mid ( setiap mggu kan aku g sana) adala org promote new york skin solutions, so brand tu kan kita selalu dengar so aku teruja la nak cuba (RM38 dapat facial, mini travel kit n payung), berbaloii kannn!!

so, smlm aku pegila buat facial kat nwss (new york skin solutions) kat mid valley, treatment die 3 jam tapi mmg puas hati cumanya produk die sedikit mahal. org kata alang membeli, menang memakai so aku plan nak beli cumenya MIAMI (money is a major issue), so nati2la walaupun di push beberapa kali olh consultant kat sana....haih ingat RM500 ckit ke?

banyakla die tepek kat muka aku smpi aku rasa xleh nak bernafas...haha...jakun buat facial tp at the end mmg rasa best

nasi tambah: tapi ada peristiwa sedih jugakla tapi xperlah

No comments: