Sunday, January 10, 2010

favorite color wajib ada ke?

me with turqoise

me with grey

ingat lagi x semasa kita nak abis tingkatan lima, ala tengah tunngu result SPM, kan masa ni banyak masa terluang, perempuan akan bergossip, akan berecerita macam manala kehidupan di uni, main game n sebagainya. ada satu lagi kita x akan lupa tapi selalunya perempuan yang akan buat iaitu buku biodata....haaa, betul tak?

kita akan tulis segalanya pasal kita dan yang wajib adalah makanan kegemaran, warna kegemaran, artis kegemaran, rancangan tv kegemaran dan sedikit kata2 motivasi...kehkeh...buku mestila paling lawa n kata-kata mestilah berwarna-warni. kata2 wajib jangan lupekan saya dan kalau kahwin jemputla saya...huhu

sebenarnya aku nak citer yang aku selalu tulis warna kegemaran tapi sebenarnya dari dulu sampai sekarang aku x pernah ada warna kegemaran, x tau pun. in fact, aku suke semua color. betulll, aku pelik jugak orang yang suke satu kaler je...punye la banyak color kat dunia nak suke satu je....huhu


nasi tambah: orang cakap warna melambang keperibadian, so aku nie jenis yang macam mana? mestila yang baik kan sebab aku campuran semua warna...kehkeh

3 comments:

Atiqah Adnan said...

heheh tapi shida mesti ada kaler kegemaran jugaaa.. mungkin shida sendiri tak sedar kottt... hee~

alahai teringat juga masa sekolah.. mesti buku biodata tu bertukar-tukar tangan... ^___^

cik EPAL said...

suka warna turqoise :)

shida is my name said...

yeke atiqah, seyes i xder warna kegemaran, mana baju yg design die cantik mmg i rembat tp mostly dlm almari warna yg dull...haha

cik epal, i bykkkk baju kaler turqoise