Friday, January 22, 2010

what girl love most?

adikku yg keping


dekna, mengntuk ke? haha



test baju baru

ikannnn


mulut mesti muncung eh


manhattan fish

shopping dowh



a&w

ok, dh muke poyo

haha...soalan senang mcm makan kacang n telan....budak tadika pun bleh jawab.semua taukan perempuan paling suka apa. ada yang x tau ke? kalau ada yg x tau nmpknya die bukanlah perempuan sejati atau pun jenis kategori pelik ckit...haha.

klah, perempuan paling suke shopping (walaupun baju, kasut, handbag) dah banyak dlm simpanan tapi setiap kali tgk barang yg berkenan, mesti deny ( bf anda akn ckp mcm ni.. "eh, bukan awk dh ada wedges mcm tu" awk pun akn ckp "ala yg ari tu sarung je ni ada tali"...haha. alasan nak beli banyak lagi. atau pun setiap kali pergi keje, mesti kata mcm dh muak dh pakai baju yg sama

x pun, hangout ngan gf yang rapat ah sbb apa bleh gossip, chit-chat, kutuk org n ketawa x hingat...huhu. ala, semua mesti pernah buatkan...lps tu pegi cube makan tempat yg x pernah mkn...mmg best

nasi tambah : kan best kalau semua otg happy :)

No comments: