Thursday, February 23, 2012

WEDDING STORIES 2: reception dress?

assalamulaikum kepada semua pengantin lama, pengantin baru dan juga bakal pengantin...kehkeh

mentang-mentangla ko nak kahwin shida, asik-asik sebut pasal pengantin je kan.

banyak idea nak update sebenarnya tapi sebab keletihan yang amat sangat, aku update yang pendek-pendek aje. nak mintak pendapat korang semua, kalau boleh, sila lah komen dan bagi pendapat tulus ikhas dari hati yang suci lagi murni tu ye.

aku ada beberapa sketch nak buat untuk design baju reception. almaklumlah, reception kenalah yang paling meletop gteww, barulah jadi ratu sehari dan perempuan-perempuan yang datang semua jeles melihat keletupan baju tersebut. niat pun dah buruk, choiii. aku gurau je, jangan ambik serius sangat.

maksud aku, aku nak rekaan baju yang agak unik tapi tetap stunning. ni antara rekaan yang aku berkenan. sila vote...kehkeh (matilah aku, ntah-ntah xder yang vote).

no 1
this is the highest ranking in my mind and my heart as i like something unique , simple but sweet
rizalman design (m his num 1 fan)

no 2
rizalman guna kain lycra je kan tapi sangat cantik baju ini.
very minimalist

no 3
my sis semua suka dress ini and dress ini jenis labuh and aku agak x suka labuh sebab majlis kat umah je, kalau kat hotel, memang terbaik

no 4
simple kan tapi my sis dah ambik this design.

so, saper- saper yang ada design bolehla bagitau aku since nak jugak tau orang lain punya taste, kot-kot berkenan. hari ahad ni baru nak anta baju



4 comments:

Anonymous said...

no 1 !cute stunning sweet!

shidaidris said...

kan, shida pun suka gile design ni. dah tanya dah upah saja 800 belum termasuk kain dan border lace (-___-)

oPHie said...

babe, aku suka no 2.. kalo ko tinggi mmg no 1 jadi pilihan hati.. tapi bagi rendang tak berbuah ko tuh, aku rasa no 2 kowt ok tuk ko.. heheheh

shidaidris said...

ophie, susah jadi orang petite (pendek kasar sangat).... aku pun pening, x tau nak pilih yang mana