Tuesday, March 6, 2012

mekap-mekap bersama mua wannabe jamnah abdul halim

selamat malam semua

harini kita lupakan pasal kahwin je walau aku rasa dan macam x bernafas dah nak membayar itu ini untuk kahwin. okeh, aku ada satu kawan ni memang suka sangat mekap. mula-mula aku ingat dia main-main je tapi lama-lama aku tengok dia makin serius nak belajar mekap.

dia siap pegi bejar ngan tukang mekap yang dah berpengalaman, pegi beli itu ini dan banyaklah untuk peralatan mekap. kadang-kadang tu dia saja bawak mekap dan mekapkan semua orang. mula-mula aku rasa dia mekap x cantik since yelah baru lagi kan, so skill dia x berapa cantik lagi.

lama-lama aku rasa oklah since dia pun ada passion and berminat untuk belajar dan terus belajar. memang dia kena belajar banyak benda lagi sebab dia kena polish lagi skill dan juga kena tambahkan lagi peralatan.

saper-saper yang nak dimekap dengan kadar yang memang murah (anda memang akan terkejut dengan harganya) untuk dinner, photoshoot, tunang, convo dan sebagainya bolehlah contact dia. untuk kahwin pun boleh, kalau anda memang nak budget rendah.

sile tengok mekap dia ye. model memang x berapa cantik



itulah tukang mekapnya. jamnah abdul halim
ni facebook jamnah
num phone dia 0175662256

mekap area lembah klang dan kl saja ye. selain dari itu, kena bayarla transportation charges. tapi charge dia memang murah since dia memang suka mekapkan orang dan masih dalam proses belajar. 


2 comments:

ieskhamid said...

jamnah ker yg jd jurusolek nyer...
tp kn shida...
mmm...
sowy to say...
shida nampak cm berumur...
sbab make-up kot...
sowy kalu komen x memberangsangkn...
huhu...

shidaidris said...

haha, xper iskerk. tapi memang dah tua pun...kahkah

sbb tu x suka mekap sbb nanti memang nampak agak berusia sikit kan ke sbb mekap arm x cantik sangat...haha.

boleh salahkan mekap? haha