Sunday, March 4, 2012

WEDDING STORIES 4 : wedding shoes

selamat malam semua,

aku makin hari makin pening. makin hari makin stress. makin hari makin jiwa lara. makin hari makin sensitif. semalam nangis sorang-sorang hanya sebab benda kecik je. macam budak kecik. ceitt

jadi untuk menceriakan hari aku, aku suka tengok benda cantik. dan aku tertengok la benda cantik ini. sangat cantik, dan sila pilih kasut untuk wedding shoes aku. aku harap mampu sediakan duit untuk bayar sebab harga pun boleh tahan weihh.

no 1
seperti yang anda tau, aku sekarang gilakan lace. baju nak lace. beg nak lace. hantaran nak lace. so, kasut pun nak lace.
ni kasut pertama dalam ranking.
(
 http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/)

no 2
ni pun cantik jugak kan. aku berkenan dengan material dia. simple but nice.
(
 http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com)


no 3
ni pun sama, comel sebab sangat minimalist. tapi aku akan tukar kaler lainla, nud maybe
(
 http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/)


no 4
kasut ni aku berkenan sebab aku rasa macam selesa je.
(
 http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/)


no 5
kenapa sebab dia flat dan lace. full stop. kalau x kena gaya, memang aku pakai kasut ni je, senang sebab aku memang jenis pakai flat shoes ke mana saja aku pergi.

no 6
kasut ni pun comel sebab nampak terletak je kat kaki. yet it so simple but soo in. aku suka kasut tertutup since aku rasa perempuan pakai tudung cantik pakai kasut tertutup.
ni dari shahida buttom my button

No comments: