Friday, March 9, 2012

WEDDING STORIES 5 : pelamin, bridal, khemah and so on

assalamualaikum si comel dan si hensem

mesti ramai kan kahwin cuti sekolah ni. salah seorang kenalan rapat aku pun kahwin sabtu ni. x sabar nak pegi, dia buat kat kelab lagi, orang kaya katanya. kita ni yang x berapa nak kaya buat kat dewan atau kat rumah jelah kan....hikhik

sekarang ni mama aku tengah risau sebab hari-hari hujan so tengah pk samada bersanding nak buat kat rumah atau kat dewan. sebab kitaorang punya pelamin pasang kat bawah, kat porch. mini pelamin kat atas, so kalaulah hujan, memang naya la. saper-saper tau doa nak bawak hujan tu lari ke tempat lain. risau ni

ok, melalut pasal benda lain. ni nak cerita pasal balik hari tu aku dah pegi lah  dengan satu bridal ni. korang mampu, pegi dan terus book, bayar deposit. x tengok dah bridal yang lain. sebab semua rushing nak balik kl, serius masa sangat mencemburui aku (ayat bahasa melayu tingkatan 5 sangat kan).

so, aku ambik kat satu tempat ni. memang popular lah kalau kat kota bharu, kelantan. kat mana yee


jeng jeng




jeng jeng


bincang-bincang

pening



pilih-pilih

discus lagi


nati upload lagi pics since internet lembap, quota dah abis

No comments: