Thursday, January 10, 2013

alhamdulillah, makin ramai suka pakai jam casio

hello ladies and gentleman,

ayooo, semakin hari semakin malas nak update tapi baca blog orang rajin. macam mana ye orang yang dah lama berblogging rajin blog almost everyday like redmummy, kak di, ceera, peej. memang tabik springlah escpecially yang jugak bekerja tapi still x lupa nak update like redmummy dan kak di.

dah lama aku cerita pasal jam kan. setiap masa ada je orang beli dengan aku cumanya sebab beli dan terus pos so lupa nak story mory. semalam ada dua customer membeli dan dah dipos pada hari yang sama denga jayanya. tahniah dan terima kasih. satu jam casio calculator model lama (bukan casio 4 tapi lebih kurangla design dia, boleh refer kat album kat fb aku).

btw, alang-alang kan aku nak bgtau apa-apa model yang korang berkenan boleh bagi gambar kat aku, sila jangan bgtau siri numbur jam saja sebab aku ni memang pelupa orangnya dan kadang-kadang aku pun x tau. so, kalau bagi gambar, i will get more clear picture jam apa yang korang nak, paham?. aku akan cuba carikan dululah, macam this cust, dia bgtau nak model tu, bagi gambar, then ada.

nilah model dia nak:
nasib lah cust tu mintak jam ni kaler silver, sebab gold dah yilekk
silver pun xtau ada lagi ke x, but if u interested just email me okeh
@jarumbenang3@gmail.com

ni casio 4 yang aku jual
haaa, yang ni ada kaler gold n silver
apa bezanya, cuba tengok kat button tu, ada beza kannn kannn


hari ni pulak, ada 2 orang cust berjaya membayar dan dah dipos dengan jayanya petang tadi.  sorang tu beli dua  bijik jam, haih lantaklah grammar berterabur (satu casio 1 silver dan satu lagi casio 9 silver).  sorang lagi casio 4 silver. kebetulan ketiga-tiga jam pos arini kaler silver. 




btw, kaler silver ni lebih murah dari gold tauu, tapi beza RM20 jelah setiap design....hehe. kalau korang nak urgent jam-jam dalam folder model casio (dalam fb aku), bolehla bgtau aku tapi dengan syarat bayar pagi-pagi, then petang tu boleh beli dan pos terus.

anddddddddddddddddddddd


aku ada satu lagi good news, ada satu jam aku beli terlebih iaitu casio 9 gold. kalau korang beli dan bayar dalam minggu ni, aku akan bagi SPECIAL PRICE. TAPI KENA BAYAR PALING LEWAT MINGGU NI JUGAK IAITU AHAD NI SUPAYA AKU BOLEH POS ISNIN NI.

harga normal ialah RM130 tapiii aku akan bagi special price sekarang, cuma korang kena email akulah. pm aku kat fb pun boleh.




nilah casionya. model A178WGA. sesuai untuk lelaki dan perempuan tauu, simple yet classic. 


one more, harga casio dah naik tau....hukhuk, so memang lepas ni aku akan naikkan harga tapi x banyak lah tapi sekarang masih lagi harga sama, so saper nak kena cepat-cepat bgtau aku okeh.


No comments: