Saturday, January 19, 2013

sindrom pregnancy ke atau mmg dasar malas....hahaha

ok, sekarang memang malas, even nak ambik gambar pun malas. nak mekap malas. nak iron baju dan tudung pun malas. nasib baik pakai baju rajin lagi (-___-)

duluuuu, cukup suka camera, pantang nampak kamera, sekarang tengok camera pun x lalu....wahahaa. sekarang start sakit belakang, kadang-kadang jalan macam mak nenek, kadang-kadang x rasa pulak. aku rasa berat x naik lagi sejak hari tu, rasalah tapi x taulah sebab memang x akan pedulu punya, kalau naik lagiii bagus. 

minggu depan jumpa doc for second time, kena minum air gula *gulp* harap-haraplah mak boleh minum dengan jayanya. minum air gula x ada masalah tapi masalahnya sbb nurse x bagi minum dan makan apa-apa sebelum jumpa doc. hayyyaaa, haraplah queue x panjang, kalau x, memang berkeroncong la perut aku.

adik aku dah tau gender, aku nanti-natilah :)


No comments: