Tuesday, January 1, 2013

perkahwinan blogger ternama dan atlit ternama

dear u olls,

happy new year? korang sambut tahun baru x? mak xderlah, dari dulu sampai sekarang manala suka tempat-tempat ramai orang, bising dan sesak. memang x lah, baik dok umah, tengok tv

anyhow, baru - baru ni maria elena kahwin. mesti semua tau kan. siap ada dalam raikan cinta kot kat astro (tapi mak x sempat nak tengok...sob...sob). omg, mak suk gila wedding dia, ko mampu ada 4 reception, 4 dress yang meletup. untungla, orang kaya kan, kahwin pulak dengan orang kaya jugak.

yang paling best, gambar-gambar dia semua happening, hoiii teringin nak kahwin lagi satu dan buat balik gambar yang sama....hahaha.

banyak lagi gambar dia, semua aku cilok kat dia punya fb page mukriz latif&udey ismail.







2 hari lepas ke 3 hari lepas, apek (korang jangan cakap x kenal apek ye) kahwin dengan leuniey. auwww, so sweet, aku suka gila color baju dia. color champagne, aku mmg suka kalau orang kahwin time akad pakai kaler selain putih da kelabu....(-____-)



aku suka songket tapi kaler macam kureng sikit. kan dua-dua putih, kalau pakai kaler yang lagi menyerlah, mesti lagi meletopkan macam awal dan scha. contoh kuning ke, maroon ke, merah ke (pandai-pandai mak je kannn)

No comments: