Friday, August 5, 2011

orang gile pun x semarah ni

tengok, gile punya calar kan.....memamg b*** itu orang,
semoga orang tu sakit perut 30hari 30 malam dan x boleh beraya dengan aman!!!!


yup, aku dalam keadaan marah yang amat amat sangat

harini aku balik dari keje and then nak masuk kereta perasan satu benda yang amaaaatttt menyakitkan hati iaitu kereta aku telah dicalarkan oleh bahalol mana. memang gampang, maaf entri ni akan penuh dengan carutan.

sepanjang aku pakai kereta 2 tahun, aku x pernah calarkan kereta aku dan kereta orang lain. yup, i call myself lousy n very amatur driver, sebab tu aku sangat berhati-hati time drive kelajuan aku adalah 80-100 tu pun aku akan sentiasa kekalkan 80km per hour. kalau parking, aku akan make sure parkingku x menggangu kereta lain nak keluar atau masuk

alih-alih hari ni (aku baru perasan (-__-)) kereta aku ada bukan setakat calar tapi color kereta dah x ada, warna merah bertempek. gerammnya ya ALLLAH tuhan je yang tau. nak menangis pun ada, meraung pun ada tepi macam terlebih pulak, last2 buat bodoh je sebab nak cover sakit hati. nampaknya aku kena tukar bumper depan since kanan dan kiri ada kesan calar (semuanya orang buat ye, so dah 3 kali orang calarkan kereta aku)

nasi tambah: apalah nasib kena time ramadhan, nampaknya lepas raya baru leh baiki

No comments: