Friday, October 14, 2011

we LOVE pashmina

shida pakai pashmina paisley stripy

adikku yang pakai pashmina yang shida jual sebelum ni

ni semua koleksi pashmina lama



ni pashmina paisley


ok, aku memang suka pashmina sekarang sebab besar dan tidak jarang. paling penting boleh buat macam-macam style. korang nak buat style hana tajima ke, like orang-orang arab ke. semualah yang penting anda kreatif dan berani mencuba.
kalau rasa yakin, just wear confidently!

so, aku ada upload tutorial shawl kat blog jarum dan benang . khai ada tunjuk satu tutorial yang aku rasa sangat sesuai untuk dipakai dengan pashmina yang besar atau apa -apa tudung yang besar. boleh try dan pakai ngan bergaya.

No comments: