Saturday, October 15, 2011

red warrior kalah untuk Piala Malaysia, kecewa gila

hi semua

mesti semua tahu kan yang semalam game piala malaysia, salah satunya kelantan vs terengganu. keputusannya kelantan seri tapi kalah dengan aggregat 5-2. aku sangat-sangat kecewa sebab tahun lepas kelantan juara manakala tahun ni suku akhir pun x lepas. at least boleh masuk final macam piala FA (walaupun x menang tapi num 2)

aku ni nak kata minat bola sangat x lah sebab aku hanya minat red warrior (biasalah orang kelantan lebih-lebih sikit pasal negeri sendiri). so apa-apa game yang melibatkan re warrior aku memang nak menang, kalau boleh. tapi apakan daya kita mampu merancang yang tentukan ialah Allah SWT . mungkin in petunjuk supaya kelantan perbaiki lagi skill2 yang ada dan dalam masa yang sama makin kreatif untuk mencipta skil yang baru.



apa pun dalam hati tetap untuk red warrior dan semoga tahun depan kelantan kembali merangkul JUARA. amin

No comments: