Tuesday, October 18, 2011

gerak langkah makin ke hadapan dan laju

hi semuaa

eceh, tajuk x leh blah. apa yang sebenarnya aku nak sampaikan. surprise x? nak tau x? x nak tau, nak jugak bagitau sebab memang kena bagitau pun...






jeng jeng





jeng jeng














aku sekarang dah menyewa satu lot kedai (kecik je tapi sewa mahal gila) kat pantai dalam. masih lagi dalam proses tapi dah hampir 80% siap cumanya kena tambahkan lagi barang. nati date x confirm lagi aku nak buat GRAND OPENING besar-besaran dan aku akan bagi discount yang sangat meletup untuk semua item TAPI untuk hari tu jelah. korang kena datang sebab kalau x datang memang rugi besar

kat kedai ni banyak tudung yang aku x jual pun kat internet sebab kat internet aku pilih-pilih je

gambar kedai nanti aku upload later. nak bagitau tu je. chao

4 comments:

dd.hasnidar said...

wahhh..sronoknya.congrats la shida sbb dah jauh perginya.

kalau dd duduk dekat sana,harus la dd nk datang time grand opening tu.nak grab shawl byk2.rindu nk beli shawl & pashmina byk2 dgn shida.

shidaidris said...

tu la kan. kalau dd dekat memang shida dah anta invitation card. kedai kecik je dd, tapi sbb x buat loan n kedai pun depan umah, so sebat jelah

dd.hasnidar said...

wah.terharu T.T"

takpe shida.ini rezeki shida.mana tau,next time bleh bukak cawangan lg,tak ke makin berkembang tu?hehe.

shidaidris said...

insyaallah, memang plan pun tapi kena tengok tempat jugak. sekarang ni plan nak jual borong sekali :)