Tuesday, March 12, 2013

casio baru yg meletop

hello semua,

mak sekarang dah start sakit pinggang. ayooo, kalau tengah tidur dan bangun nak g toilet, ayooo kemain hazab lagi. so, mak x sanggup dan baru je beli shaklee punya supplement utk sakit pinggang dan belakang. harap berkesan, tak tahan yee.

harini ada training kat semua house, ayooo seram ye masa balik. sebab hujan lebat gila dan angin kuat. abis semua pokok tumbang. hempap kereta, motor dan paling hazab ada satu restoran tu hancur lebur. sapa yang dok kl mesti tau kedai dulang kat kg baru. sangat teruk yeee.

nak bgtau pasal jam casio nieh sebab jam casio 1 gold stok dah x ada, aku ada tambah design baru yang kompem stok banyak. design memang cantik, satu analog, satu digital.

semua pertanyaan sila email : jarumbenang3@gmail.com

casio 10
model AE1200WH
price sila pm, okeh
ada satu kaler je, silver

casio 11
model MTP1130
price sila pm okeh.
ada 2 kaler silver dan gold
cantik kan, pm now to get the best price :)


3 comments:

ieskhamid said...

Cantek... Yg silver tue... Pm harge yer

ieskhamid said...

Cantek... Yg silver tue... Pm harge yer

Shida Idris said...

tq iskerk, dah pm :)