Monday, March 11, 2013

random last week

hi semua,

malam ni malam pertama kat kl sebab baru je sampai petang tadi. tersangatla malas nak g keje esok sebab esok ada training kat semua house. nyampah nak lalu dataran maybank yang selalu sendat,padat dan sesak ittewww.

kat kampung x buat apa pun, aku kat umah je. laki ajak kuar, aku buat dekkk je, syok wooo dok umah especially hari pertama balik hujan kemain lebat. sejuk gila, menggigil dalam selimut. tu x bukak aircond lagi, dah sejuk kemainn.

tapi esoknya terus panas ceng ceng. kemain panas sampai x sanggup dok dalam rumah dan asyik nak minum  ais je. tapi kena marah ngan abah.....hehehe. balik haritu nak sembahyang hajat tapi aku x snap gambar sangat.....hahaha.

ingat nak ambik gambar makanan since semua makanan di prepare oleh laki sendiri. rajin kan laki aku. malam tu buat siakap tiga rasa, gulai daging, ayam rempah, ulam dan budu. bestnya siakap 3 rasa ratah-ratah tapi kat kampung, x banyak makan sangat, x tau kenapa. cepat kenyang.

siakap, 5 ekor je sebab jemput x ramai


tengokla, kemain rajin kan.
aku pulak macam mem mak aku cakap

dah 6 bulan x makan nenas

ni masa kuar kejap pegi jumpa mak mertua
abc, i dun like sebab aisnya besar-besar
  
penghibur hati kami

dah rindu budak niii

petang tadi kat airport, buncit aku, buncit lagi laki mak kan...hahaha


tu jelah aktiviti aku minggu lepas, boring kan. klah dah ngantuk, babai

No comments: