Monday, March 4, 2013

jam casio 1 gold - cepat dapatkannnnnn

dear all,

aku ada berita baikkk punyeee, jam casio 1 gold dah ada stok tapi sayangnya stok sangat limited. huwaaaa,
ada 5 bijik (betul ke bijik, ke utas, okay abaikan). tapi dah ada 3 dirembat. so, slot cuma ada 2 je. sapa bayar arini dan esok, aku boleh pos terus esk atau rabu.

lepas ni x taulah bila ada balik stok, so kalau nak email aku cepat okeh.
jarumbenang3@gmail.com

ni jam ada dua ketul je, cepat dapatkan. hot seller

yuna pun pakai
lisa pun pakai

No comments: