Monday, October 11, 2010

artis kahwin

ni pulak pasangan yang x perlu diperkenalkan lagi. aku rasa satu malaysia kenal kot syeikh muzaffar since die adalah angkasawan negara malaysia pertama. orangnya pulak handsome and tinggi....adeihhh. pasangannya memag cantik iatu Dr Harlina.....memang sepadan


aku pun x tau samada korang kenal atau x perempuan ni. nama die bienda (nama penuh aku x tau). die ni penyanyi plus pelakon la tapi xderla famous sangat...hehe. mak die dule penyanyi dangdut yang diberi nama sheeda. pasal husband die aku pun x tahu sangat sebab die memang berahsia cumenya masa nak bersanding barula die jemput semua orang.
so, selamat berbahagia juga


yang ni pulak nama die aqasha. memang hero cerita melayu x kire filem atau drama. kalau yang kaki tv atau movie, memang x patutla kalau x kenal lelaki ini. die dh bertunang dan kahwin dengan suhaila (perempuan gambar di atas). detail pasal isterinya x tau la pulak aku...ahaha

semoga berbahagia aqasha

mestila kenal die ni kan, jimmy shanley pengacara trek selebriti sekarang akademi fantasia 8.
orangnye hensem, putih dan manis almaklumlah darah kacukan, mix katanyaa. tak pernah dengar gosip buruk tentang die nie tapi tup-tup dengar nak kahwin ngan anak pengasas produk Natasya (anak jutawan ye). tengokla majlis tunang lebih gempak dari majlis kahwin orang kebanyakan.....alahai tuah badan

dengar citer, ada 4 event untuk majlis kahwin and dibuat pulak di KLCC....adeihh, bukan calang2 orang2 ye...semoga berbahagia
arini kita bergossip pasal artis....kehkeh. ala macam ruangan kat dalam paper tu la tapi kita cakap pasal baik-baik jelah. pasal artis dan orang terkenal kahwin. jommm
nasi tambah: bile orang nak sponsor aku kahwin nie....hehe

No comments: