Sunday, October 3, 2010

one fine day

lps shopp, beli barang dapur ckit..... dapur konon....haha

hari kuning sedunia...hehe
ok, tiket dh dapat
ok, me watching wall street this time
lube shia
ok, pura2 malu tengok label metrojaya

then, pura2 pk nak buat apa ek. sebenarnya dh tau dh agenda die mcm dh disusun
1- mule2 beli tiket wayang
2 - makan
3 - shopping
mula2 harusla berjalan2 dulu walaupun segala genap segi mid valley aku dh hafal, kalau ada kedai baru tutup n bukak pun aku tau......

mulai harini, aku berjanji akn update blog aku sentiasa, angkat tangan mcm nk baca ikrar....:)
ok, mula2 kita start ngan cerita geli aku ms berjalan2 di rumah nom 2 (mid valley).....hehee

No comments: