Tuesday, November 29, 2011

busy is a good problem

hello, how's everyone

rindu mama, rindu adikku kat belfast. rindu semualah
lama kan aku x update, ishh macamla ada orang kisah aku update ke tidak. serius busy with my life now. banyak keje kena buat dan less rest. i really need rest and holiday but buat masa sekarang x boleh kerana aku dah berjanji tahun ni dan tahun depan aku kena keje kuat.

keje sangat kuat, sebab aku nak kumpul duit banyak-banyak untuk ehemmm...ehemmm. haha. movie pun dah lama dah x tengok, aku belum tengok lagi breaking dawn......argghhh, rob (panggilan manja robert pattinson) wait for me ah.

but orang pernah cakap busy is a good problem so walau letih tetap happy....hiks

No comments: